Mesaje
Adauga anunt nou
S.C. Ruris Impex S.R.L.
S.C. Ruris Impex S.R.L.

S.C. Ruris Impex S.R.L.

  • Ultima oară activ: 15 mai 2024, 12:56
  • Pe OLX din: 12 mar. 2015
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 1 rezultat pentru tine
Categorii
Sortează după

Craiova

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Entry-level (< 2ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program normal+ încă 1

Reactualizat la 21 mai 2024

Despre noi

RURIS este o companie cu capital 100% românesc, care investește în activități de cercetare, dezvoltare și producție de motoutilaje agricole. Scopul nostru este acela de a crea produse fiabile, care să vină în sprijinul celor care doresc să lucreze mai ușor și mai eficient.

În cei peste 25 de ani de când este pe piață, compania RURIS s-a dezvoltat constant și a ajuns unul dintre jucătorii importanți de pe piață, cu o rețea la nivel național. La ora actuală, portofoliul nostru numără peste 150 de produse, acestea fiind prezente în 300 de puncte de vânzare din întreaga țară.

Portofoliul de produse cuprinde echipamente pentru:

Prelucrarea solurilor
Cosirea fâneţelor
Echipamente pentru aplicarea tratamentelor chimice în agricultură
Echipamente pentru exploatare masei lemnoase
Echipamente pentru zootehnie
Echipamente pentru grădină şi gospodării
Echipamente pompare ape
Nu facem rabat de la calitate și știm foarte bine cât de importantă este relația noastră cu clienții. Tocmai de aceea, avem o întreagă rețea de service-uri partenere, care să rezolve rapid și eficient solicitările, dar și un serviciu de tip call center, unde clienții sau potențialii clienți RURIS pot afla toate informațiile de care au nevoie. Business-ul nostru este construit în jurul nevoilor clientului și acesta este unul dintre punctele noastre forte, care ne diferențiază pe piață.

RURIS este azi un brand matur, care are o poziție puternică în piață. Ne bucurăm de rezultatele muncii noastre și privim cu încredere și optimism către următorii 25 de ani!

Vă mulțumim pentru încredere!

Echipa RURIS
 

Contact

  • Bulevardul Decebal - Cladire Administrativa 111
  • 200746 Craiova
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.ruris.ro/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau